MUŠKA SEKSUALNOST

ZDRAVLJE PROSTATE

ŽENSKA SEKSUALNOST

SRCE I KRVNI PRITISAK

JAČANJE IMUNITETA

DIJABETES

NESANICA

TJESKOBA I DEPRESIJA

KONCENTRACIJA

DETOKSIKACIJA TIJELA

POMLAĐIVANJE

ZA LJEPOTU

MRŠAVLJENJE

ZGLOBOVI - ARTRITIS

MIŠIĆI - SKELET

 

-------------------------

Clanci

NAJPOPULARNIJI


Navudi - prirodne talbete protiv dijabetesa tip II

Naavudi - prirodne biljne tablete nemijenjene liječenju dijabetesa tipa 2. Klinički su testirane i dokazana je učinkovitost kod 90% ispitanika. Saznajte više>>>

Ayurstate

Ayurstate za lijecenje prostate

Ayurstate su prirodne biljne tablete namijenjene liječenju bolesti prostate. Ayurstate će poboljšati mokrenje, smanjiti njegovu učestalost, smanjiti noćno mokrenje, ublažiti bol i nelagodu.... Više>>>

Ayurstate: prirodno liječenje bolesti prostate

Ayurstate za prostatuProizvodi: India Herbs

Preko 100 miliona muškaraca na svijetu pati od problema proširene prostate. Do svoje 60-te godine, šanse su 50% da će muškarac dobiti proširenje prostate. Do 85-te godine, vjerojatnost je 90%-tna.

Rak prostate drugi je najčešći rak kod muškaraca i drugi vodeći uzrok smrti od raka kod muškaraca. Jedan od šest muškaraca tijekom života imat će dijagnozu raka prostate.

 

Približno 10% muškaraca patit će od upale prostate ili infekcije (Prostatitis).

 

Lijekovi, operacije, i tretmani radijacijom za prethodno spomenuto imaju širok obim neugodnih nuspojava koje uključuju inkontinenciju i impotenciju.

 

Jedna od alternativa je prirodan pristup podmlađivanju prostate koji radi na uzrocima, a ne samo simptomima. Ayurstate je napravljen na osnovu znanja biljne ayurvedske medicine koja se preko tisuće godina dokazala kao posebno uspješna u tretiranju problema u vezi sa zdravljem muškarca.

 

90% muškaraca koji su uzimali Ayustate redovito od 4 do 6 mjeseci i koji su uveli izvjesne promjene u način života, imali su dugotrajno olakšanje od problema proširene prostate. Ljudima koji su imali rak prostate smanjen je nvo PSA nakon što su uzimali Ayurstate.


India Herbs, uz garanciju od 110% na ovaj proizvod, poziva vas da iskušate Ayurstate na razdoblje od 4 do 6 mjeseci uz istodobno savjetovanje s diplomiranim ayurvedskim liječnicima.

Naručite Ayurstate>>

 

Ayurstate je prirodni i proizvod usmjeren na poboljšanje zdravlja prostate. On će:
- Smanjiti veličinu prostate
- Poboljšati mokrenje
- Smanjiti učestalost mokrenja
- Reducirati noćno mokrenje
- Zaustaviti urinarnu inkontinenciju
- Poboljšati ejakulaciju
- Ublažiti bol i neugodu

-----------

Plusevi
- 100% prirodni ekstrakti (sastav)
- Neovisno testirano od strane SGS-a (laboratorij za mikrobiološku kontrolu ustanovljen od strane AHPA (American Herbal Products Association - Američko udruženje za biljne proizvode)
- 100% prirodno - 100% sigurno
- 110% garancija povrata novca

 

Ayurstate liječi same uzroke problema bolesti prostate, ne samo simptome!

Ayurstate sadrži 8 moćnih biljnih koncentrata za podmlađivanje prostate poznatih u Ayurvedi čija je učinkovitost dokazana i znanstveno. U ispravnim količinama i ispravno spravljena, 50 prirodnih fitonutrienata djeluje na 250 sinergijskih aktivnosti u tijelu čovjeka čime dolazi do smanjenja prostate i ublažavanja upale mokraćnih kanala poticanjem stvaranja oštećenih metabolita i enzima. Ayurstate će također poboljšati tok urina, proizvodnju sperme, i kontrolu ejakulacije, na siguran i prirodan način, bez nuspojava.

 

Ayurstate hrani i potiče egzokrilne žlijezde da umanje efekete problema s prostatom normalizirajući veličinu prostate i čuvajući je da se ne poveča uslijed izložensti prekomjernim estrogenima To se postiže inhibicijom poliamina i prostaglandina u prostati. Ayurstate osim toga podržava ravnotežu zdravog toka urina djelujući blagotvorno na glatke mišiće u urogenenitalnom sistemu i smanjujući upalu mokraćnih kanala i žlijezde prostate. Dugoročno, Ayurstate pomaže održanju seksualnog zdravlja i vitalnosti reproduktivnog sistema podmlađujući žlijezdu prostate na staničnom nivou.

 

Sastojci u Ayurstate-u obuhvaćaju mješavinu koja djeluje direktno na cijeli muški reproduktivni sistem i genitalije s pozitivnim djelovanjem na nivoe hormona, jačanje imuniteta, i zdravlje prostate.

 

Doziranje: Potrebno je uzimati jednu Ayurstate kapsulu dva puta dnevno da bi se postigli i zadržali pozitivni efekti na prostatu. Za optimalne rezultate preporuča se usklađivanje životnog stila s prirodom koliko je to moguće. India Herbs nudi i konzultacije kako najbolje pristupiti problemima s prostatom.

Za Ayurstete nije potreban recept!

 

Ayurstate je rezultat:
- 5000 godina ayurvedske mudrosti
- modernih ispitivanja i istraživanja
- razvoja tehnike pakiranja ekstrakata u kapsule
- laboratorijske kontrole potencije biljaka
- pažljivo odabranih i priznatih biljaka/afrodizijaka

-------------

Uobičajeni simptomi problema s prostatom:

* Osjećaj da mjehur nije ispraženjen potupno nakon što je morkenje gotovo
* Često mokrenje (u intervalima manjim od dva sata i više puta tijekom noći).
* Zustavljeno morkenje (zaustavljanje toka mokraće više puta tijekom mokrenja)
* Poteškoća da se odgodi mokrenje
* Slab ili ograničen mokraćni tok
* Osjećaj peckanja tijekom mokrenja
* Bol u križima, u oblasti između testisa i anusa, u donjem dijelu trbuha ili gornjim bedrima.
* Smanjena sposobnost održanja erekcije, slaba ejakulacija i nezadovoljstvo seksualnim činom
* Bol tijekom ili nakon ejakulacije
* Bol na vrhu penisa
* Groznica i hladnoća
* Guibtak paetita

-------------

Zapadna medicina
Zapadna medicna oslanja se na agresivne i skupe sintetičke lijekove i operacije za rješavanje problema s prostatom. Ove metode obično djeluju samo na simptome, a ne liječe same uzroke boelsti. Čim se prestane s uzimanjem lijekova, problem se vraća. Osim toga, česte su nuspojave tih lijekova.

Prostatis uzrokovan infekcijom može se liječiti antibioticama, ali nema efikasnog lijeka za kronični bolni zdjelični sindrom. Njegovi simptomi liječe se sa antiupalnim lijekovima i analgeticima.

Lijekovi odobreni od strane Američke agencije za hranu i lijekove samo olakšavaju simptome proširene prostate.

 

Ayurvedska znanost

Ayurveda, znanost o životu, prevenciji bolesti i dugovječnosti, najstariji je i najpotpuniji sistem liječenja. Njeni temelji nalaze se u svetim spisima Indije poznatim kao Vede - što su knjige pisane prije oko 5000 godina. Ayurveda koristi prirodne principe da bi se održalo zdravlje i da bi se tijelo, um i duh osobe održali u potpunoj ravnoteži s prirodom

 

India Herbs ima tim ayurvedskih liječnika spcijaliziranih u Vajikarani, što je jedna od osam specijalnosti u Ayurvedi. Vajikarana je "proces ili lijek, koji čovjeka čini dovoljno snažnim da izdrži sate fizičkog napora". Vajikarana propisuje terapeutsku upotrebu raznih biljaka i tonika da bi se poboljšala sposobnost reproduktivnog sitema i urogentialnog sistema istvoremeno jačajući opće stanje.

 

India Herbs Vajikarana znanstvenici kombiniraju mješavinu biljnih ekstrakata temeljenu na stoljećima mudrosti s naglascima na savjetima o prehrani, vježbanju, mentalnom treningu, i opuštanju da bi se na siguran i prirodan način pomoglo muškarcima s problemima s prostatom.

Naručite Ayurstate>>

 

Preporuke
Dugoročno, problemi s prostatom mogu se ublažiti ili riješiti na sljedeće načine:

1) Otklanjanje štete - godine stresnog života uzrokuju štetu fizičkom tijelu. Da bi se stanje povratilo, Ayurstate oslobađa stotine fitonutirenata koji djeluju na molekularnom nivou da bi se popravilo oštećeno tkvo, podmladila žlijezda prostate, inhibirali poliamini i prostaglandini, poboljšali mišići u urogenitalnom sistemu i umanjila upala mokraćne kanale i žlijezde prostate.

2) Povećanje unosa soje - istraživači vjeruju da je povećanje omjera estrogen-testesteron koji nastaje uslijed starenja jedan od faktora koji štetno djeluje na veličinu žlijezde prostate. 60 ili više grama soje dnevno pomoći će u smanjenju nivoa estrogena i povratiti normalan odnos estrogen-testesteron. Dobri izvori soje uključju tofu, miso, sojino brašno ili prah, tempeh.

3) Povećanje unosa selena - selen je bitan za dobro zdravlje prostate. Hrana bogata selenom uključuje pšenične klice, haringu i ostale školjke, jetra i bubrege govedine, jaja, sezamove i suncokretove sjemenke, gljive, crveni i bijeli luk i alge.

4) Povećanje unosa cinka - 15 mg cinka potrebno je dnenvo za zdravlje prostate. Sjeme tikve, rakovi, ostrige, grah i orasi izvrsni su izvori cinka.

5) Smanjenje unosa alkohola - alkohol crpi zalihe i cinka i vitamina B6 (koji je neophodan za apsorbciju cinka).

6) Zdrava prehrana - dosta voća i povrća važni su da bi se u tijelo unijeli neophodni antioksidansi. Trebalo bi izbjeći nezasićene masnoće, šećer i prerađenu hranu. Hrana bogata mastima i mliječni proizvodi mogu povećati nivo testesterona koji potiču rast stanica prostate i njeno povećanje.

7) Dodaci prehrani - Dnevno uzimanje multivitamina kao dodataka prehrani koju uključuju barem sljedeće dobra su pomoć prostati - Vitamin A (25,000 IU), Vitamin E (1,200 IU), i Likopen (10 mg).

8) Poboljšanje cirkualcije - Kegelove vježbe potiču dotok krvi u prostatu i urogenitanlo tkivo.

9) Prihvaćanje zdravog načina života - podrazumjeva dovoljna odmora i redovitu vježbu. Redovita vježba pokazala se da jača imunološki sistem i poboljšava probavu, cirkulaciju i otklanja štetne tvari iz tijela. Vježba također sprječava debljanje, što je faktor rizika za mnoge bolesti. Redovita vježba također može smanjiti rizik od proširenja prostate.

 

Rezultati: Precizna kombinacija sastojaka u Ayurstateu s prethodnim savjetima dovest će do poboljšanja seksualnih i urogenitalnih funkcija!

 

Za više informacija posjetite službenu stranicu>>>

 

Sastav:
Ayurstate je sigurna mješavina posebnih biljaka koje su stoljećima hvaljene zbog svojih efekata na podmlađivanje prostate. Koncentrirani ekstrakti ovih biljaka pomiješani su u moćnu kombinaciju da bi se povećala učinkovitost svakog sastojka i eliminirale neželjene nuspojave. Sastav ovog proizvoda su biljke sakupljene iz cijele Indije, a to su:

*Shatavari - Asparagus Racemosus (Shatavari)
*Punarnava - Boerhavia Diffusa (Boerhavia)
*Kanchanara - Bauhinia Variegata (Orchid Tree)
*Gokshura - Tribulus Terrestris (Tribulus)
*Varuna - Crateva Nurvala (Three-Leaf Caper)
*Guggulu - Commiphora Mukul (Guggul)
*Tulasi - Ocimum Tenuiflorum (Holy Basil)
*Lajjulu - Mimosa Pudica (Sensitive Plant)

 

Mješavina ovih sastojaka djeluje direktno na cijeli reproduktivni sistem i genitalije s pozitivnim djelovanjem na nivoe hormone, imunuloški sistem i zdravlje prostate.

Naručite Ayurstate>>

 

Garancija 110%
Ayurvedski proizvodi svoju učinkovitost dobivaju od prirodnih biljaka koje stvaraju pozitivne efekte u tijelu bez ikakvih negativnih nuspojava. Efekti će se početi osjećati postepenije nego što je to slučaj kod uzimanja lijekova zapadnjačke alopatske medicine. No efekti ayurvedskih proizvoda bit će trajniji i oni će otkloniti uzrok disharmonije u tijelu, ne samo simptome bolesti. Učinci proizvoda kompanije India Herbs mogu se osjetiti veoma brzo, no ponekad je za izrazito poboljšanje rezultate potrebno 4 mjeseca terapije.

 

India Herbs daje garanciju od 110% na kupnju njenih ayurvedskih proizvoda za period od 4 mjeseca. Ako bi bio nezadovoljan učinkom, klijent može vratiti prazna i neiskorištena pakiranja (u roku od 130 dana) i dobit će natrag iznos koji je uplatio uvećan za 10%, 110%-tna garancija!!!

 

Svjedočanstva:
Pozdav, ja sam John. Ja sam im iz južne Kalifornije i Ayurstate uzimam oko 2 mjeseca. I došlo je do promjene u zdravlju moje prostate! Imao sam problema s mokrenjem, mokrio bih malo, i ustajao sam se više puta noću zbog toga. Ali sada otkad uzimam Ayurstate mokrim znatno bolje i ne moram se ustajati usred noći. To je dakle za mene djelovalo dobro. Zahvaljujem mnogo na ovom proizvodu!
- John, 61. god. - Kalifornija, SAD

 

Pozdrav, moje ime je Stan, uzimam Ayurstate 2 mjeseca. Moji problemi bli su ustajanje tijekom noći 4 d 5 puta da bih mokrio. Imao sam problem i s ejakulacijom. Nakon 4 do 5 tjedana uzimanja Ayurstatea, ustao bih se jednom noću i ponekad i nijednom. I moja ejakulacija sada je u redu. Prethodno sam uzimao sintetičke lijekove, ali bez ikakve pomoći. Hvala vam ona ovom proizvdu. Osim toga, i Kama Raja djeluje takođe, hvala i pozdrav još jednom.
- Stan, 61. god. Luizijana, SAD

 

Moje ime je Cuty. Imam 58 godina i 2005. godine dijagnosticirano mi je proširenje prostate i rak. Uzimao sam Ayurstate 2 mjeseca, moj problem bilo je ustajenje 5 ili 6 puta noću što se sada smanjilo na 2 do 3 puta - ponekad tek jednm. Rečeno mi je da imam veoma veliku prostatu. Također mi se povećao nivo eergije i seksualne funkcije za što se nadam da će s Ayurstatom biti još bolje. Hvala mnogo i i pozdrav.
- Cuty. 58 god. - Velika Britanija

 

Ja sam Oswaldo. Želim dati izjavu o vašem Ayurstatu. Moje stanje bilo je prilično teško u vezi moje prostate. Mokrenje je postalo jako problematično; gotovo nisam mogao mokriti. Nakon što sam neko vrijeme uzimao Ayurstate, stvari su se poboljšale. Upala prostate i mokrenje sada su sasvim normalni. Mogu mokriti posve normalno. Mislim da vaš proizvod djeluje! Zbog toga ću nastaviti s uzmanjem. Hvala mnogo.
- Oswaldo, 56. god. - Venezuela

 

Više svjedočanstava (izvorna eng. verzija) >>>

 

India Herbs

Vlasnik India Herbs kompanije je Affluent Trade Management, Inc. - američka korporacija koja zadovoljava BBB ( Better Business Bureau ) standarde.

India Herbs proizvodi i distribuira biljne ayurvedske proizvode od 2001. godine. Ima urede u SAD-u, Indiji i Singapuru. Svi su proizvodi testirani i odobreni za upotrebu, te su u skladu s pravilima Američke agencije za hranu i lijekove.

India Herbs
#3 - 17th Avenue South
Nampa, ID 83651
United States

English Service: 1-800-721-6301
Other Languages: 1-800-721-0650
Fax: 1-888-792-1211
www.india-herbs.com

Ayurstate je dostupan po cijeni od oko 50$ (jednomjesečna doza) ovisno o količini.
Plaćanje: online (kreditnom karticom)
Podrška: India Herbs odgovara na sve upite oko svojih proizvoda, plaćanja i ostalog
Plus: Kontrola proizvoda od strane neovisne kompanije za kontrolu proizvoda (SGS) i BBB ( Better Business Bureau ) certifikat
Saznajte više o ovom proizvodu i naručivanju>>>
Ostali proizvodi firme India Herbs>>>

lotos

NJEGA KOžE I TIJELA

Made in USA

 

Kollagen Intensiv - protiv starenja kože i bora
Eye Therapy Eyelasticity - dnevna krema protiv starenja ociju
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy intenzivna terapija protiv strija
Skinception Instant Wrinkle Reducer - protiv bora
Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil - dnevna hidratizacija i regenerator kože
Dermefface Scar Reduction Therapy - terapija za redukciju ožiljaka
Illuminatural 6i Advanced Skin Lightener - za savršen ten kože i prirodno izbljeđivanje madeža i crvenila
Skinception Rosacea Relief Serum - protiv crvene i upaljene kože
Skinception Phyto350 - jača kožu izvana i iznutra
Skinception A.H.A. Toner - uskoro
Skinception Microderm Facial Exfoliator - za regeneraciju kože lica
Stop Grow Hair Growth Inhibitor - protiv nezeljenih dlačica
ClearPores Skin Cleansing System - očistite akne i ne dajte im da se vrate!

Koju kremu kupiti

Proizvodi za njegu kože koje nadete na Natural Health Source su hibridni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka za njegu kože poput shea maslaca i beta glukana s patentiranim peptidima. Za ove posljednje je naucno dokazano da stimuliraju kolagen i elastin, za deblju, živahniju i mladalacku kožu za decenije koje dolaze. Procitajte više>>

 

 

Alergije
Anti-aging
Antioksidansi
Bubrezi
Cirkulacija
Crijeva
Debelo crijevo
Detoksifikacija tijela
Disanje
Dugovjecnost
Energija
Fleksibilnost
Imunitet
Izdrzljivost
Jetra
Joga
Kardiovaskularno zdravlje
Kolesterol
Koncentracija
Kondicija
Kosa - njega
Koza - njega
Krvni secer
Krvni tlak - hipertenzija
Lipidi
Ljepota
Menstruacija
Metabolizam
Misici - rast
Mozak
Mrsavljenje
Muska Seksualnost
Musko Zdravlje
Muzevnost
Nokti - njega
Opuštanje
Plodnost
PMS
Prehrana
Prirodno iscjeljivanje
Probava
Prostata
Raspoloženje
Snaga
Spavanje
Stres
Vitalnost
Zdravlje - općenito
Zglobovi
Žensko uzbuđenje
Žensko zdravlje