Koje proizvode za njegu kože kupiti

 

Proizvodi za njegu kože koje nađete na Natural Health Source su hibridni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka za njegu kože poput shea maslaca i beta glukana s patentiranim peptidima. Za ove posljednje je naučno dokazano da stimuliraju kolagen i elastin, za deblju, živahniju i mladalačku kožu za decenije koje dolaze.

Krema protiv bora sa Retinolom

Krema protiv bora koja tretira sadašnje i buduće bore.

 

Odnedavno se mnogo pažnje posvećuje retinolu – derivatu iz vitamina A, kojeg cijene dermatolozi zbog njegove mogućnosti za smanjenje linija, poboljšanja pigmentacije i uklanjanja mrlja starenja, kako bi stvorio jednobojnu kožu.
Otkrit ćete da je retinol zaista nježan na koži. Ovo ga čini idealnim za potrošače s osjetljivom kožom ili problemima koji su učestali kod većine proizvoda za njegu lica.

Na Natural Health Source-u, Kollagen Intensiv je efikasna krema proziv bora, formulirana s patentiranim peptidima i prirodnim sastojcima. Retinol je ključni sastojak u kremi Kollagen Intensiv, za borbu protiv bora i očuvanje prelijepog izgleda kože.

Kreme za bore očiju

Kreme za bore očiju su formulirane kako bi se borile protiv napuhanosti, podočnjaka i naboranih linija oko očiju. Na Natural Health Source-u, Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy je efikasan tretman za ove probleme. Formulirana je s prirodnim sastojcima za njegu kože, uključujući beta glukan i ekstrakt zelenog čaja.
Je li Vam iko ikad rekao da stavite ohlađene vrećice od čaja na oči kako bi smanjili podočnjake? Kupite kremu za bore očiju s ekstraktom zelenog čaja koja radi na istom principu.
Slično kao i kod krema protiv bora, tražite kremu za bore očiju koja sadržava biljke poput aloe vere i pomenuti ekstrakt zelenog čaja s patentiranim peptidima. U nedavno provedenoj kliničkoj studiji, Eyeseryl®, na primjer, smanjuje podočnjake u 95% sudionika studije. Eyeseryl® i druge snažne peptide možete pronaći u Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy kremi.

Kreme protiv strija

Procjene indiciraju da 95% žena koje su rađale imaju strije. Kupite kremu protiv strija kako bi te strije izblijedjele. Još bolje, koristite kremu protiv strija prije porođaja kako bi prevenirali nastanak strija.
Krema protiv strija je dizajnirana da stimulira kolagen i elastin. Oba ova sastojka su potrebna za održavanje debljine kože, te za sprječavanja razdvajanja unutarnjih slojeva kože tijekom događaja poput rađanja djeteta, dobitka na kilaži, kirurške operacije ili čak dizanja tegova.
Kao što bi uradili i s drugim kremama protiv starenja, odaberite kremu protiv strija koja ima dobru mješavinu biljnih sastojaka i peptida. Regestril™, kojeg ima u Skinception™ Intensive Stretch Mark Therapy kremi, klinički dokazano smanjuje nastanak strija do 72.5%!

Tretman rozaceje

Možda ne smatrate rozaceju kao problem koji nastaje tijekom starenja. Međutim, za milijune Amerikanaca, rozaceja je stanje koje zaista uništava Vaš ego, s izbijanjem crvenila zbog trivijalnih razloga, poput pikantne hrane, toplih napitaka, sunčeve svjetlosti, čak i vjetra. Među poznatim osoba s ovim stanjem se nalaze i Bill Clinton, Mariah Carey, Rosie O'Donell i J.P. Morgan.
Tretman rozaceje, poput tretmana protiv starenja, mora imati balans između biljnih sastojaka i peptida koji penetriraju duboko u slojeve kože, kako bi očistili postojeća zapaljenja i spriječila novo nastajanje istih.
Kada birate tretman za rozeceju, probajte kremu sa sastojkom Renovage®, za koji su studije dokazale da sprječava nastanak rozaceje u 95% osoba sa ovim problematičnim i dosadnim stanjem.
Na Natural Health Source-u, Rosacea Relief Serum od Skinception-a™ linija krema sadrži Renovage®, te donosi sigurnost renomiranog brenda.

 


 

NJEGA KOžE I TIJELA

Made in USA

 

Kollagen Intensiv - protiv starenja kože i bora
Eye Therapy Eyelasticity - dnevna krema protiv starenja ociju
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy intenzivna terapija protiv strija
Skinception Instant Wrinkle Reducer - protiv bora
Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil - dnevna hidratizacija i regenerator kože
Dermefface Scar Reduction Therapy - terapija za redukciju ožiljaka
Illuminatural 6i Advanced Skin Lightener - za savršen ten kože i prirodno izbljeđivanje madeža i crvenila
Skinception Rosacea Relief Serum - protiv crvene i upaljene kože
Skinception Phyto350 - jača kožu izvana i iznutra
Skinception A.H.A. Toner - uskoro
Skinception Microderm Facial Exfoliator - za regeneraciju kože lica
Stop Grow Hair Growth Inhibitor - protiv nezeljenih dlačica
ClearPores Skin Cleansing System - očistite akne i ne dajte im da se vrate!

Koju kremu kupiti

Proizvodi za njegu kože koje nadete na Natural Health Source su hibridni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka za njegu kože poput shea maslaca i beta glukana s patentiranim peptidima. Za ove posljednje je naucno dokazano da stimuliraju kolagen i elastin, za deblju, živahniju i mladalacku kožu za decenije koje dolaze. Procitajte više>>