MUŠKA SEKSUALNOST

ZDRAVLJE PROSTATE

ŽENSKA SEKSUALNOST

SRCE I KRVNI PRITISAK

JAČANJE IMUNITETA

DIJABETES

NESANICA

TJESKOBA I DEPRESIJA

KONCENTRACIJA

DETOKSIKACIJA TIJELA

POMLAĐIVANJE

ZA LJEPOTU

MRŠAVLJENJE

ZGLOBOVI - ARTRITIS

MIŠIĆI - SKELET

 

-------------------------

Clanci

NAJPOPULARNIJI


Navudi - prirodne talbete protiv dijabetesa tip II

Naavudi - prirodne biljne tablete nemijenjene liječenju dijabetesa tipa 2. Klinički su testirane i dokazana je učinkovitost kod 90% ispitanika. Saznajte više>>>

Ayurstate

Ayurstate za lijecenje prostate

Ayurstate su prirodne biljne tablete namijenjene liječenju bolesti prostate. Ayurstate će poboljšati mokrenje, smanjiti njegovu učestalost, smanjiti noćno mokrenje, ublažiti bol i nelagodu.... Više>>>

Alistrol -biljne tablete protiv hipertenzije

 

Alistrol biljne tablete protiv hipertenzijeProizvodi: Alistrol Health, Inc., USA

Alistrol su prirodne biljne tablete protiv visok krvnog tlaka. On uključuje četiri biljke koje su se stoljećima koristile u tradicionalnoj kineskoj medicini i Ayurvedi te koje su prošle dvostruko slijepo ispitivanja u Bangoru, državi Maine u SAD-u. Alistrol je ustanovljen 2000. godine.

 

Alistrol nije prosječni prirodni proizvod za snižavanje visokog krvnog pritiska. Alistrol će pomoći ljudima koji su probali druge prirodne proizvode protiv visok krvnog pritiska ali im nisu pomogli. On nema interakcija s farmaceutskim lijekovima. Možete ga uzimati zajedno s njima tj. nije potrebno prestati vašu postojeću terapiju kako biste uzimali Alistrol.

Kliničko ispitivanje Alistrola pokazalo je da će on:
• Podržati zdravlje srca
• Pomoći u održanju zdravih arterija
• Poboljšati protok krvi i perifernu i središnju cirkulaciju krvi
• Potaknuti dotok krvi u srce
• Pomoći u snižavanju visokog krvnog pritiska kod više od 90% korisnika za 2 do 4 tjedna

 

Pogodnosti

- 100% prirodni proizvod
- bez nuspojava - ili neznatne nuspojave

- 100% Garancija povrata novca (koja traje 30 dana)

 

Naručite Alistrol tablete protiv visokog krvnog pritiska>>>

Alistrol - blagodati

Alistrol se široko koristi kao tonik za srce, i kao pomoć za regulaciju visokog krvnog pritiska. On se također koristi da snizi nivo kolesterola i masnoća koje bi mogle doprinijeti nastanku bolesti srca.

 

Za sastojke u u Alistrolu smatra se da štite zidove arterija od štete koja može rezultirati od naslaga na Prirodni lijek za visoki krvni pritisakžilama, te također da pomogne tijelu da efikasnije iskoristi kisik putem stimuliranja širenja krvnih žila. Kada se krvne žile šire, one kroz tijelo efikasnije prenose kisik, krv i nutriente do vitalnih organa. Širenje krvnih žila također pomaže srcu da bolje koristi minerale kao što je kalcij; kalcij igra posebnu ulogu u biokemijskim procesima koji omogućuju kardiovaskularnom sistemu da djeluje ispravno. Aristrol također sadrži bioflavonide koji su moćni prirodni antioksidansi.

Alistrol tablete snižavaju krvni pritisak za 2 do 4 tjedna, prirodno!

Dr. Stacey Miller, ND, vrhunski naturopat Razvila Dr. Stacey Miller, ND, vrhunski naturopat

“Hipertenzija (visok krvni pritisak) je tihi ubojica koji napada 90% odraslih srednje dobi. Prirodne tablete Aristrol potiču osjećaj općeg blagostanja i sniženje visokog krvnog pritiska bez neugodnih nuspojava koje obično sa sobom povlače farmaceutski lijekovi za hipertenziju. Alistrol sadrži optimalnu kombinaciju vitamina i biljaka za najbolje rezultate. Alistrol je 'broj jedan' za one koji na prirodan način žele sniziti visok krvni pritisak.”

 

Alistrol - klinička ispitivanja

Marshall-Blum Clinical Research, iz Bangoa, država Maine LLC zajedno s University of Maine and Case Western University obavili su dvostruko slijepo kliničko ispitivanje djelovanja Alistrola kod snižavanja visokog krvnog pritiska.

 

Ispitivanje je pokazalo da se Alistrol pokazao djelotvornim za sniženje blago povišenog i visokog krvnog tlaka. Pokazalo se da je Aristrol siguran, djelotvoran, poboljšava raspoloženje, podiže nivo energije te da može sniziti visok krvni tlak za 2 do 4 tjedna. Nakon prestanka uzimanja Alistrola, krvni pritisak kod ljudi i dalje ostajao je u normali, što ukazuje na to da Alistrol ne samo da mehanički snižava visok tlak već općenito poboljšava zdravstveno stanje.

 

Saznajte više o kliničkom ispitivanju Alistrola>>

 

Alistrol tablete protiv visokog krvnog pritiska- sastav

Alistrol standardizirane tablete sadrže uravnoteženu kombinaciju 4 biljke koje se stoljećima u medicinske svrhe koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini za liječenje raznih zdravstvenih problema. U novije vrijeme ove biljke privlače sve više pažnje zbog njihove reputacije zbog blagotvornog djelovanja na kardiovaskularni sistem. Aristol tablete sadrže:

Raphanus Sativus - Ekstrakt sjemenki Daikona - sjemenke Daikona barem se tisuću godina koriste se kao tradicionalni biljni lijek. Ispitivanja upućuju da sjemenke potiču kardiovaskularno zdravlje te podržavaju normalan krvni pritisak.
Ilex Cornuta - ekstrakt kineskog svetog lista - Holly Leaf (Sveti list) stoljećima se kristi u kineskoj medicini. Nedavna ispitivanja upućuju da Sveti list širi krvno žile da bi poboljšao cirkulaciju krvi i dotok krvi u srce.

Allium Sativum, A. Controversum - Ekstrakt - bijelog luka - Bijeli luk kroz povijest se koristio i u kulinarske i medicinske svrhe. Za bijeli luk se smatra da može spriječiti srčane bolesti (visok kolesterol, i visok krvni pritisak). Studije na životinjama i početna ispitivanja na ljudima upućuju na blagotvorno djelovanje na kardiovaskularni sistem.

Crataegus Pinnatifida - Ekstrakt ploda kineskog gloga - Bobice gloga su tradicionalni lijek za koje je klinički dokazano da poboljšavaju dotok krvi u srce, šireći krvne žile. Bobice gloga izgleda da također poboljšavaju metabolizam srca.

Alistrol se proizvodi u proizvodnim jedinicama koja zadovoljavaju cGMP standarde proizvodnje i pakiranja. Alistrol zadovoljava tekuće zakone o proizvodnji dodataka prehrani ( Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA), 1994).

Garancija na Alistrol 100%

 

Alistrol Health Inc. daje garanciju na proizvodu u trajanju od 30 od dana isporuke. U tom roku moguće je proizvod vratiti i primiti natrag cjelokupno plaćeni iznos umanjen za troškove slanja.

 

Svjedočanstva:

Upravo kada sam navršila 30 godina liječnik mi je rekao da imam visok krvni pritisak. On je iznosio 180/119 i znala sam da moram poduzeti nešto drastično. Bila sam premlada da bih patila od hipertenzije koja može dovesti do drugih neugodnih srčanih bolesti. Prije godinu dana počela sam uzimati Alistrol s fenomenalnim rezultatima! Zatim sam se posve odvikla od mojih lijekova za krvni tlak koje mi je prepisao liječnik i moj krvni pritisak je sada normalan. Zahvaljujem Alistrolu koji me je spasio!

Donna Clark (31. god)
Palm Springs, Kalifornija

Lijekovi protiv visok krvnog tlaka koje sam uzimao prouzročili su toliko neugodnih nuspojava da sam naručio Alistrol čim sa saznao za njega. Unutar 6 mjeseci moj se krvni pritisak posve normalizirao. Hvala Alistrol Health-u!

Ryan Paulson (48 god.)
Bristol, England

Pročitajte druga svjedočanstva >>>

 

Alistrol | Svjedočanstva | Hipertenzija

 

Alistrol Health, Inc.

Alistrol Health Inc. je kompanija smještena u SAD-u. Putem interneta distribuiraju Alistrol tablete protiv visokog krvnog pritiska, alternativu konvencionalnoj terapiji.

Alistrol Health / Unit A 1074
200 West Kellogg Rd.
Bellingham, WA 98226
U.S.A.

Alistrol tablete dostupne su po cijeni od 59$ dolara po bočici, (jedna bočica traje 20 dana)
Plaćanje: online (kreditnom karticom)
Podrška: Stranica ovog proizvoda sadrži iscrpne informacije o proizvodu, svjedočanstva korisnika i drugo. Više informacija moguće je dobiti putem kontakta emailom ili telefonom.
Plus: Garancija na proizvod u trajanju od 30 dana od kupnje
Saznajte više o ovom proizvodu i naručivanju>>>

lotos

HIDE

NATURANOVA

India Herbs

Kratak opis kako se naručuju proizvodi Indie Herbs

India Herbs proizvodi

AyurGold za krv
Ayurstate za prostatu
Ayurtox za detoksifikaciju tijela
Cardiofy za srce
ClariMind za pamcenje i koncentraciju
Cosmic Joy za bolje raspolozenje
Immunice za jacanje imuniteta
Kama Raja protiv impotencije
Kama Rani za zenski libido
Konzultacije s ayurvedskim lijecnicima
Mystic Sleep za bolji san
Radiancio - za unutrasnju i vanjsku ljepotu
Sherpa Strength za snagu kod muskaraca
Sukraja za bolju kvalitetu sperme
Yogic Slim za mrsavljenje
Youtharia protiv starenja

 

Kategorije

Alergije
Anti-aging
Antioksidansi
Bubrezi
Cirkulacija
Crijeva
Debelo crijevo
Detoksifikacija tijela
Disanje
Dugovjecnost
Energija
Fleksibilnost
Imunitet
Izdrzljivost
Jetra
Joga
Kardiovaskularno zdravlje
Kolesterol
Koncentracija
Kondicija
Kosa - njega
Koza - njega
Krvni secer
Krvni tlak - hipertenzija
Lipidi
Ljepota
Menstruacija
Metabolizam
Misici - rast
Mozak
Mrsavljenje
Muska Seksualnost
Musko Zdravlje
Muzevnost
Nokti - njega
Opuštanje
Plodnost
PMS
Prehrana
Prirodno iscjeljivanje
Probava
Prostata
Raspoloženje
Snaga
Spavanje
Stres
Vitalnost
Zdravlje - općenito
Zglobovi
Žensko uzbuđenje
Žensko zdravlje

NAJPOPULARNIJI

Kamaraja

Kama Raja tablete za potenciju

Kama Raja tablete poboljšavaju seksualne funkcije kod muškaraca. One će povećati libido, erekcije učiniti tvrđima i trajnijima, poboljšat će kontrolu ejakulacije, povećati količinu sperme....Više>>>

Kamarani

Kama Rani za enski libido

Kam Rani tablete namijenjene su poboljšanju seksualnog života kod žena. One će kod žena povećati seksualnu želju, pomladiti vaginu, poboljšati lubrikaciju, omogućiti višestruke orgazme....Više>>>

Sukraja

Sukraja za vie sperme

Sukraja tablete namijenjene su poboljšanju kvalitete sperme i njenoj bolji proizvodnji.One će također poboljšati seksualnu reakciju kod muškarca, ojačati njegovo libido, kao i ejakulaicje, dati jače orgazme... Više>>>