Alistrol -biljne tablete protiv hipertenzije

 

Alistrol biljne tablete protiv hipertenzijeProizvodi: Alistrol Health, Inc., USA

Alistrol su prirodne biljne tablete protiv visok krvnog tlaka. On uključuje četiri biljke koje su se stoljećima koristile u tradicionalnoj kineskoj medicini i Ayurvedi te koje su prošle dvostruko slijepo ispitivanja u Bangoru, državi Maine u SAD-u. Alistrol je ustanovljen 2000. godine.

 

Alistrol nije prosječni prirodni proizvod za snižavanje visokog krvnog pritiska. Alistrol će pomoći ljudima koji su probali druge prirodne proizvode protiv visok krvnog pritiska ali im nisu pomogli. On nema interakcija s farmaceutskim lijekovima. Možete ga uzimati zajedno s njima tj. nije potrebno prestati vašu postojeću terapiju kako biste uzimali Alistrol.

Kliničko ispitivanje Alistrola pokazalo je da će on:
• Podržati zdravlje srca
• Pomoći u održanju zdravih arterija
• Poboljšati protok krvi i perifernu i središnju cirkulaciju krvi
• Potaknuti dotok krvi u srce
• Pomoći u snižavanju visokog krvnog pritiska kod više od 90% korisnika za 2 do 4 tjedna

 

Pogodnosti

- 100% prirodni proizvod
- bez nuspojava - ili neznatne nuspojave

- 100% Garancija povrata novca (koja traje 30 dana)

 

Naručite Alistrol tablete protiv visokog krvnog pritiska>>>

Alistrol - blagodati

Alistrol se široko koristi kao tonik za srce, i kao pomoć za regulaciju visokog krvnog pritiska. On se također koristi da snizi nivo kolesterola i masnoća koje bi mogle doprinijeti nastanku bolesti srca.

 

Za sastojke u u Alistrolu smatra se da štite zidove arterija od štete koja može rezultirati od naslaga na Prirodni lijek za visoki krvni pritisakžilama, te također da pomogne tijelu da efikasnije iskoristi kisik putem stimuliranja širenja krvnih žila. Kada se krvne žile šire, one kroz tijelo efikasnije prenose kisik, krv i nutriente do vitalnih organa. Širenje krvnih žila također pomaže srcu da bolje koristi minerale kao što je kalcij; kalcij igra posebnu ulogu u biokemijskim procesima koji omogućuju kardiovaskularnom sistemu da djeluje ispravno. Aristrol također sadrži bioflavonide koji su moćni prirodni antioksidansi.

Alistrol tablete snižavaju krvni pritisak za 2 do 4 tjedna, prirodno!

Dr. Stacey Miller, ND, vrhunski naturopat Razvila Dr. Stacey Miller, ND, vrhunski naturopat

“Hipertenzija (visok krvni pritisak) je tihi ubojica koji napada 90% odraslih srednje dobi. Prirodne tablete Aristrol potiču osjećaj općeg blagostanja i sniženje visokog krvnog pritiska bez neugodnih nuspojava koje obično sa sobom povlače farmaceutski lijekovi za hipertenziju. Alistrol sadrži optimalnu kombinaciju vitamina i biljaka za najbolje rezultate. Alistrol je 'broj jedan' za one koji na prirodan način žele sniziti visok krvni pritisak.”

 

Alistrol - klinička ispitivanja

Marshall-Blum Clinical Research, iz Bangoa, država Maine LLC zajedno s University of Maine and Case Western University obavili su dvostruko slijepo kliničko ispitivanje djelovanja Alistrola kod snižavanja visokog krvnog pritiska.

 

Ispitivanje je pokazalo da se Alistrol pokazao djelotvornim za sniženje blago povišenog i visokog krvnog tlaka. Pokazalo se da je Aristrol siguran, djelotvoran, poboljšava raspoloženje, podiže nivo energije te da može sniziti visok krvni tlak za 2 do 4 tjedna. Nakon prestanka uzimanja Alistrola, krvni pritisak kod ljudi i dalje ostajao je u normali, što ukazuje na to da Alistrol ne samo da mehanički snižava visok tlak već općenito poboljšava zdravstveno stanje.

 

Saznajte više o kliničkom ispitivanju Alistrola>>

 

Alistrol tablete protiv visokog krvnog pritiska- sastav

Alistrol standardizirane tablete sadrže uravnoteženu kombinaciju 4 biljke koje se stoljećima u medicinske svrhe koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini za liječenje raznih zdravstvenih problema. U novije vrijeme ove biljke privlače sve više pažnje zbog njihove reputacije zbog blagotvornog djelovanja na kardiovaskularni sistem. Aristol tablete sadrže:

Raphanus Sativus - Ekstrakt sjemenki Daikona - sjemenke Daikona barem se tisuću godina koriste se kao tradicionalni biljni lijek. Ispitivanja upućuju da sjemenke potiču kardiovaskularno zdravlje te podržavaju normalan krvni pritisak.
Ilex Cornuta - ekstrakt kineskog svetog lista - Holly Leaf (Sveti list) stoljećima se kristi u kineskoj medicini. Nedavna ispitivanja upućuju da Sveti list širi krvno žile da bi poboljšao cirkulaciju krvi i dotok krvi u srce.

Allium Sativum, A. Controversum - Ekstrakt - bijelog luka - Bijeli luk kroz povijest se koristio i u kulinarske i medicinske svrhe. Za bijeli luk se smatra da može spriječiti srčane bolesti (visok kolesterol, i visok krvni pritisak). Studije na životinjama i početna ispitivanja na ljudima upućuju na blagotvorno djelovanje na kardiovaskularni sistem.

Crataegus Pinnatifida - Ekstrakt ploda kineskog gloga - Bobice gloga su tradicionalni lijek za koje je klinički dokazano da poboljšavaju dotok krvi u srce, šireći krvne žile. Bobice gloga izgleda da također poboljšavaju metabolizam srca.

Alistrol se proizvodi u proizvodnim jedinicama koja zadovoljavaju cGMP standarde proizvodnje i pakiranja. Alistrol zadovoljava tekuće zakone o proizvodnji dodataka prehrani ( Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA), 1994).

Garancija na Alistrol 100%

 

Alistrol Health Inc. daje garanciju na proizvodu u trajanju od 30 od dana isporuke. U tom roku moguće je proizvod vratiti i primiti natrag cjelokupno plaćeni iznos umanjen za troškove slanja.

 

Svjedočanstva:

Upravo kada sam navršila 30 godina liječnik mi je rekao da imam visok krvni pritisak. On je iznosio 180/119 i znala sam da moram poduzeti nešto drastično. Bila sam premlada da bih patila od hipertenzije koja može dovesti do drugih neugodnih srčanih bolesti. Prije godinu dana počela sam uzimati Alistrol s fenomenalnim rezultatima! Zatim sam se posve odvikla od mojih lijekova za krvni tlak koje mi je prepisao liječnik i moj krvni pritisak je sada normalan. Zahvaljujem Alistrolu koji me je spasio!

Donna Clark (31. god)
Palm Springs, Kalifornija

Lijekovi protiv visok krvnog tlaka koje sam uzimao prouzročili su toliko neugodnih nuspojava da sam naručio Alistrol čim sa saznao za njega. Unutar 6 mjeseci moj se krvni pritisak posve normalizirao. Hvala Alistrol Health-u!

Ryan Paulson (48 god.)
Bristol, England

Pročitajte druga svjedočanstva >>>

 

Alistrol | Svjedočanstva | Hipertenzija

 

Alistrol Health, Inc.

Alistrol Health Inc. je kompanija smještena u SAD-u. Putem interneta distribuiraju Alistrol tablete protiv visokog krvnog pritiska, alternativu konvencionalnoj terapiji.

Alistrol Health / Unit A 1074
200 West Kellogg Rd.
Bellingham, WA 98226
U.S.A.

Alistrol tablete dostupne su po cijeni od 59$ dolara po bočici, (jedna bočica traje 20 dana)
Plaćanje: online (kreditnom karticom)
Podrška: Stranica ovog proizvoda sadrži iscrpne informacije o proizvodu, svjedočanstva korisnika i drugo. Više informacija moguće je dobiti putem kontakta emailom ili telefonom.
Plus: Garancija na proizvod u trajanju od 30 dana od kupnje
Saznajte više o ovom proizvodu i naručivanju>>>

lotos

NJEGA KOžE I TIJELA

Made in USA

 

Kollagen Intensiv - protiv starenja kože i bora
Eye Therapy Eyelasticity - dnevna krema protiv starenja ociju
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy intenzivna terapija protiv strija
Skinception Instant Wrinkle Reducer - protiv bora
Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil - dnevna hidratizacija i regenerator kože
Dermefface Scar Reduction Therapy - terapija za redukciju ožiljaka
Illuminatural 6i Advanced Skin Lightener - za savršen ten kože i prirodno izbljeđivanje madeža i crvenila
Skinception Rosacea Relief Serum - protiv crvene i upaljene kože
Skinception Phyto350 - jača kožu izvana i iznutra
Skinception A.H.A. Toner - uskoro
Skinception Microderm Facial Exfoliator - za regeneraciju kože lica
Stop Grow Hair Growth Inhibitor - protiv nezeljenih dlačica
ClearPores Skin Cleansing System - očistite akne i ne dajte im da se vrate!

Koju kremu kupiti

Proizvodi za njegu kože koje nadete na Natural Health Source su hibridni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka za njegu kože poput shea maslaca i beta glukana s patentiranim peptidima. Za ove posljednje je naucno dokazano da stimuliraju kolagen i elastin, za deblju, živahniju i mladalacku kožu za decenije koje dolaze. Procitajte više>>