Provestra: za jačanje seksualne želje kod žena

 

Proizvodi: Leading Edge Health, USA


Provestra

 

- 100% siguran suplememtn, dramatično povećava želju za seksom
- Jače seksualne senzacije
- Bolja vaginalan lubrikacija
- Ubrzava seksualno uzbuđenje

 

Naručite Provestru>>

 

Svaka žena zaslužuje strastveni seksualni život, ispunjen intenzivnom željom i ugodom, posebnim nivoem osjeta, i lako dostupnim orgazmima..

Bez obzira na dob!

Iz toga razloga nastale su ove posebne prirodne biljne tablete, Provestra™.

Provestra je 100% sigurna formula za žene, odobrena od struke, napravljena da bi dramatično povećala želju za seksom kod žena...

  • Više ugode
  • Poboljšanje lubrikacije vagine
  • Brže postizanje uzbuđenja
  • Više strasti u seksu
  • I redoviti, ugodni i vešestruki orgazmi

I sve to na vrlo jednostavan način...

... U roku od 30 dana počet ćete osjećati promjene, lubrikacija će biti bolja... i želja za seksom općenito bolja. U suprotnom, imate pravo na povrat novca!!!

 

Provestra - Sastav

L-Arginin

L-Arginin je jedna od 20 prirodno pojavljujućih aminokiselina koja igra dvije ključne uloge u ženskom seksualnom funkcioniranju:
·  To je prekursor dušičnog oksida, koji povećava dotok krvi u vaše ekstremitete - osobito klitoris i vaginu!Također uzrokuje opuštanje i proširenje krvnih žila...sve to olakšava vaš put do ukupnog tjelesnog seksualnog uzbuđenja. 
·  Također može pomoći u otpuštanju važnog ljudskog hormona rasta iz hipofize, koji igra ključnu ulogu u povećanom seksualnom funkcioniranju, poboljšanoj želji, bržem uzbuđenju, kao i poboljšanju vaše cjelokupne energije i imuniteta.
Ostale prednosti L-arginina uključuju uklanjanje amonijaka iz tijela, detoksifikaciju jetre, zacjeljivanje rana i imunitet na bolesti. Plus, to je također važna komponenta kolagena, kože i vezivnog tkiva.

Theobromine

Mislite da je čokolada seksi? Puno žena smatra da ih "dižu" vrste prehrambene čokolade. A to je teobromin koji daje čokoladi ovu afrodizijačku kvalitetu dobrog osjećaja. 
Kao i kofein, teobromin je blagi stimulans koji vam daje dodatni nalet energije i svijesti kroz širenje bronhija u pluća, povećavajući vašu potrošnju kisika.
Međutim u isto vrijeme djeluje i kao relaksans, šireći krvne žile i smanjujući krvni tlak. 
Tako da ne uzrokuje "nervozni" ili "ubrzani" osjećaj poput kofeina ili drugih stimulansa. 
I sigurno nema ništa novo u korištenju teobromina kao afrodizijaka. Korišten je preko 4000 godina od Azteka, za fizičko i duhovno pripremanje za borbu - kao i za seks!

Indol-3-Karbinol (I3C)

Ako ne jedete povrće, možete imati koristi od dodatka indol-3-karbinola, koji prirodno nastaje u  povrću porodice krstašica kao što su kupus, brokule, prokulice i kelj.
Rana istraživanja pokazuju da indol-3-karbinol može biti koristan u zaštiti od određenih oblika raka.
No u smislu vašeg seksualneg nagona, on također igra ključnu ulogu u pomaganju vašem tijelu da prirodno uravnoteži višak estrogena.
Postaje sve više i više uobičajeno za žene da su doslovno pretrpane estrogenom - a to je KLJUČNI UZROK gubitka interesa i uživanja u seksu!

Ginseng

Korišten u Aziji više od 5000 godina da poveća libido, Ginseng je vrlo cijenjen zbog svojih afrodizijačkih svojstava.
Također je dokazano da poboljšava mentalne i fizičke performanse, povećava koncentraciju i zadržavanje informacija, jača imunitet, pobjeđuje depresiju, smanjuje apetit, snižava razine glukoze u krvi, i ublažava simptome menopauze.

Ginkgo biloba

Možda ste upoznati s Ginkgo bilobom kao dodatkom za poboljšanje mentalne oštrine.
Ali jeste li znali da je također korištena od Kineza stoljećima za poboljšanje seksualne funkcije kroz povećan protok krvi, pojačane orgazme i ukupno seksualno zadovoljstvo?
Da biste primijetili punu korist od Ginkgo bilobe, morate planirati uzimati dodatak za nekoliko mjeseci.

 

Listovi damiane

Damiana je divlji grm, porijeklom iz Srednje Amerike, Meksika, Južne Amerike i Kariba. Listovi su tradicionalno korišteni od domorodaca za pravljenje čaja, i poznati su po svojim afrodizijačkim učincima.
Za žene, Damiana potiče mišićne kontrakcije u probavnom traktu i donosi kisik u područje genitalija, čime se povećava osjetljivost klitorisa.
Ona uravnotežuje razine ženskog hormona, smanjuje vaginalnu suhoću, povećava učestalost i intenzitet orgazama i kontrolira valunge. 
Također je navedeno da otpušta tjeskobu, depresiju, glavobolje, i iscrpljenost za vrijeme menstruacije.

Black Cohosh korijen

Black cohosh je biljka koja se koristi od sjevernoameričkih indijanaca već stotinama godina kako bi pomogla liječiti simptome menopauze poput valunga i vaginalne suhoće.
Poznato je da stimulira djelovanje u tijelu poput estrogena te se propisuje za stanja vezana uz žensku reprodukciju, uključujući neplodnost, teške menstruacije, grčeve, upale maternice ili jajnika, pa čak i olakšanje od radnih bolova.

Crvena malina

Crvena malina je korištena od žena stotinama godina za jačanje reproduktivnog sustava - toniranjem i reguliranjem mišića maternice.
Također je navedeno da ublažava teške grčeve za vrijeme menstruacije, smanjuje simptome PMS-a, ublažava valunge tijekom menopauze, te pomaže prirodno uravnotežiti estrogen.

Slatki korijen

Travari preporučuju slatki korijen (sladić) zbog njegove sposobnosti da očisti i detoksificira jetru - koja, vjerovali ili ne, obrađuje spolne hormone!
Slatki korijen pomaže smanjiti zadržavanje tekućine u organizmu, osjetljivost grudi, nadutost, promjene raspoloženja, te suzbija depresiju. Dodatno je navedeno da jača nadbubrežne žlijezde, povećava energiju dok smanjuje učinke stresa.

Đumbir - korijen

Đumbir se smatra afrodizijakom već stoljećima diljem Azije zbog svoje sposobnosti da stimulira krvožilni sustav, povećanjem protoka krvi i stvaranjem erogenih zona hipersenzibilnih.
Čak se spominje i u Kama Sutri!

 

Korijen valerijane

Korijen valerijane se stoljećima koristi za promicanje opuštanja središnjeg živčanog sustava, stvara osjećaj smirenosti i smanjuje ukupnu razinu tjeskobe i stresa.
Također je popularan kao pomoć pri spavanju, suzbijajući nesanicu.

Kudzu

Iako je ta drevna kineska biljka popularna kao lijek za prehladu, fitoestrogeni koje sadrži bi trebali zanimati žene. 
Ona je jedan od prirodno najvećih izvora blagih biljnih estrogena koji pomažu uravnotežiti hormone i kontrolirati simptome menopauze.

Vitamin A

Vitamin A čini više nego što samo drži vaše oči zdravima.
On je odgovoran za zdravlje epitelnih tkiva koje prekrivaju i unutarnje i vanjske površine tijela. Što znači da ne samo da pomaže vašoj koži ostati mekana, popunjena, i mladenačkog izgleda - također je odgovoran za zdravlje sluznice u vagini i maternici!
Vitamin A je neophodan za zdravo funkcioniranje reproduktivnog sustava jer se smatra da pomaže regulirati sintezu spolnog hormona progesterona.
Nedostaci vitamina A su povezani s ukupnim padom u proizvodnji spolnih hormona.

Deficiencies in Vitamin A are linked to an overall decrease in the production of sex hormones.

Vitamin C

Vitamin C čini više nego što vas čuva od sezonskih prehlada. 
On je uključen u sintezu spolnih hormona uključujući androgen, estrogen i progesteron. Pomaže u izgradnji kolagena, što daje vašoj koži elastičnost i stoga je koristan za prevladavanje vaginalne suhoće. Osim toga, također može pomoći zadržati elastičnost vašeg mokraćnog trakta i spriječiti curenje ili stresnu inkontinenciju.
Za mlađe žene, može pomoći u kontroli pretjeranog i često neugodnog menstrualnog toka. A za žene u menopauzi, može pomoći u kontroli valunga.

Vitamin E

Vitamin E je vitamin topiv u masti s antioksidativnim svojstvima.
Pomaže smanjiti toksične učinke prekomjernog estrogena. Potreban je za sintezu hormona.
Poput vitamina C, navedeno je da pomaže poboljšati stanje vaginalne suhoće, kao i olakšati valunge.
Također ima dodatne prednosti za kardiovaskularni sustav.

B-Complex Vitamini

(Uključuju B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, and B-12.)

B-kompleks vitamini B-1 (tiamin), B-2 (riboflavin) i B-3 (niacin) su svi potrebni za održavanje zdravog seksualnog nagona. Oni pomažu povećati energiju, poboljšaju protok krvi i cirkulaciju, plus što sudjeluju u sintezi spolnih hormona.
Vitamini B-5, B-6 i B-12 također su važni za suzbijanje negativnih posljedica stresa i balansiranje hormona u krvi. Oni mogu pomoći smanjiti anksioznost, napetost, razdražljivost i lošu koncentraciju.

Folina kiselina

I djeca i odrasli trebaju folnu kiselinu za proizvodnju zdravih, normalnih crvenih i bijelih krvnih stanica i za sprječavanje anemije.
Također, nedostatak folata je izravno povezan s neplodnošću i razvojem oštećenja neuralne cijevi u fetusa. Žene koje planiraju trudnoću trebale bi biti sigurne da uzimaju dovoljno folne kiseline - i kroz prehranu i kroz nadopunu!
Folna kiselina također pomaže metabolizam proteina, a time vam daje više energije! !

Biotin

Biotin je neophodan za rast stanica, proizvodnju masnih kiselina, kao i metabolizam masti i aminokiselina
Uključen je u razne metaboličke reakcije, te pomaže prijenos ugljikovog dioksida. Od pomoći je u održavanju konstantne razine šećera u krvi.
Često se preporučuje za jačanje kose i noktiju.

Kalcijev karbonat

Svaka žena zna da se dodatni kalcij preporučuje za smanjenje rizika od razvoja osteoporoze.
Međutim, jeste li znali da je kalcij također potreban za normalno funkcioniranje mišića i živaca, kao i za normalno zgrušavanje krvi? 
Jer dok je devedeset devet posto tjelesnog kalcija pohranjeno u kostima i zubima, on ima i druge važne koristi u tijelu - uključujući i mišićne kontrakcije, pa tako i orgazam!

Željezo

Željezo je potrebno za vaše tijelo radi stvaranja hemoglobina, supstance u crvenim krvnim stanicama koja im omogućava da prenose kisik.
Bez dovoljno željeza možete postati anemični, što vas čini umornim, slabim i blijedim. Željezo također pomaže regulirati teške menstrualne periode.

Cink

Cink igra važnu ulogu u našem seksualnom razvoju i održavanju. On podržava nadbubrežnu aktivnost, bori se protiv učinka stresa na tijelo, jača imunitet i povećava seksualnu izdržljivost!
Također je esencijalni mineral potreban za proizvodnju testosterona!

Također uključuje

Dikalcij fosfat, mikrokristalna celuloza, umrežena karmelozanatrij, magnezij stearat, hipromeloza, titanijev dioksid, propilen glikol, FD&C Blue Lake 31, FD&C Red#3. #3.

 

Izvor: Provestra.com službena stranica na engleskom jeziku.

Provestra™ su prirodne biljne tablete koje pomažu u jačanju libida kod žena. Namijenjene su onim ženama koje žele povratiti iskru u njihov seksualni život. Provestra™ predstavlja sigurnu mješavinu biljaka i hranjivih sastojaka koje nježno i prirodno ispravljaju neravnotežu u tijelu koja onemogućava uživanje i zanimanje za seks. One općenito jačaju želju za seksom te ubrzavaju seksualno uzbuđenje koje vodi do intenzivnijih orgazama.
Ako imate manjak seksualne želje, imate problem vaginalne suhoće, slabe orgazme, slabo dolazite do uzbuđenja,Provestra bi mogao biti proizvod za vas.
Provestra™ je upravo samo jedan od mnogih proizvoda za seksualno zdravlje.is just one of many great women’s sexual health products.

* Ove marke, logoi, brendovi vlasništvo su njihovih vlasnika i na ovoj stranici mogli bi se spomanjati samo u informativne svrhe.Tvrdnje na ovoj stranici nisu verificirane od nikoje agencije za hranu i lijekove. Svrha ovog proizvoda nije liječenje, dijagnoza ili prevencija bolesti. Provestra™ je posve prirodni proizvod te je klasificiran kao suplement, tj. dodatak prehrani.

 

 

 

 

 

NJEGA KOžE I TIJELA

Made in USA

 

Kollagen Intensiv - protiv starenja kože i bora
Eye Therapy Eyelasticity - dnevna krema protiv starenja ociju
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy intenzivna terapija protiv strija
Skinception Instant Wrinkle Reducer - protiv bora
Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil - dnevna hidratizacija i regenerator kože
Dermefface Scar Reduction Therapy - terapija za redukciju ožiljaka
Illuminatural 6i Advanced Skin Lightener - za savršen ten kože i prirodno izbljeđivanje madeža i crvenila
Skinception Rosacea Relief Serum - protiv crvene i upaljene kože
Skinception Phyto350 - jača kožu izvana i iznutra
Skinception A.H.A. Toner - uskoro
Skinception Microderm Facial Exfoliator - za regeneraciju kože lica
Stop Grow Hair Growth Inhibitor - protiv nezeljenih dlačica
ClearPores Skin Cleansing System - očistite akne i ne dajte im da se vrate!

Koju kremu kupiti

Proizvodi za njegu kože koje nadete na Natural Health Source su hibridni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka za njegu kože poput shea maslaca i beta glukana s patentiranim peptidima. Za ove posljednje je naucno dokazano da stimuliraju kolagen i elastin, za deblju, živahniju i mladalacku kožu za decenije koje dolaze. Procitajte više>>