VigRx Plus: za potenciju kod muškaraca

 

Proizvodi: Leading Edge Health, USA


VigRxPlus

 

- Suplement za jačanje muških seksualnih funkcija
- Prema rezultatima od 2001. br. 1 u svijetu
- Za veće, tvrđe, trajnije erekcije
- Rezultati već za 7 dana

 

Naručite VigRX Plus>>

 

Uz kupon VAL25 popust od 25% do Valentinova

VigRx Plus - sastav

Još djelotvornije nego VigRX - s tri nova sastojka

S nova tri sastojka koji su dodani izvornom VigRX™-u učinjeno je ono što se smatralo nemogućim - poboljšani su rezultati koje je stvarao VigRX™.

 

Da bi se postigli ti izuzetni rezultati dodani su Tribulus i Damiana i sastojak koji se ne nalazi ni u jednom drugom proizvodu za seksualno zdravlje muškarca - Bioperine®. Damiana i Tribulus tisućama godina uspješno se koriste za jačanje libida. Njihovo dodavanje već isprobanoj VigRX™ formuli značajno je poboljšalo rezultate. Bioperine® je zapravo na putu da potpuno revolucionizira cijelu industriju biljnih proizvoda. O tome nešto kasnije.

 

Zašto VigRX Plus™ djeluje mnogo bolje nego drugi slični proizvodi koje možete kupiti na tržištu?

 

Osim optimalne kombinacije sastojaka, najvažniji faktor koji stvara dobre rezultate je kvaliteta sastojaka. Sastojci u VigRX Plus™-u najsvježiji su i najkvalitetniji na tržištu. Iz toga razloga drugi slični proizvodi teško se mogu usporediti s VigRX Plus™-om.

 

Što je u VigRX Plus™ i kako on djeluje?

VigRX Plus™ formula znanstveno je napravljena da bi dala najbolje moguće rezultate. Ovaj proizvod sadrži znanstveno ispitane, moćne biljke afrodizijake iz Kine, Europe i Južne Amerike.

 

Precizna kombinacija čini moćnu kombinaciju koja garantirano potiče seksulanu aktivnost, održava tvrde erekcije i pojačava seksualnu ugodu. Iako je blagotvorno djelovanje ovih biljaka poznato stoljećima, važno je znati kako su klinička ispitivanja podržala ova vjerovanja. S dodatkom Bioperina® ostali sastojci su još djelotvorniji.


BIOPERINE® - PIPER NIGRUM L

Bioperine® - klinički dokazano povećava apsropciju drugih sastojaka.

Klinička ispitivanja u SAD-u pokazala su da Bioperine® sigurno povećava nivo apsorpcije tvari s kojima se pomiješa. Jednostavno rečeno, Bioperine® pomaže da biljke koje se nalaze u našem proizvodu dadu bolje rezultate.

 

Ispitivanja Bioperina® pokazuju da on povećava apsorpciju coenzyma Q10 za otprilike 30%, gdje neka ispitivanja pokazuju dvadesterostruko povećanje biodostupnosti. Bioperine® se pokazao veoma djelotvornim te mu je kao sredstvu za poboljšanje biodostupnosti dodijeljeno nekoliko patenata u SAD-u (uključujući # 5,536,506, # 5,744,161 i # 5,972,382).

 

Osim Bioperina®, VigRX Plus™ sadrži:

  

DAMIANA - TURNERA APHRODISIACA

Damiana se koristila u Središnjoj i Južnoj Americi od vremena Maya kao afrodizijak. Tijekom tisuće godina dobila je reputaciju biljke koja može poboljšati seksualnu snagu, erekcije i pružiti jače orgazme. Iako zasad nema temeljitih kliničkih ispitivanja na djelovanje kod ljudi, klinička ispitivanja na miševima pokazala su povećanu seksualnu aktivnost.


TRIBULUS TERRESTRIS - PUNCTURE VINE

Tribulus Terrestris koristi se u Europi tisućama godina za liječenje problema seksualne disfunkcije i jačanje libida. U dugoj povijesti korištenja nisu uočene nikakve nuspojave. Klinička ispitivanja u Bugarskoj u ranim osamdesetima pokazala su korisnost u poboljšanju erekcija. Pronađeno je da povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) tako povećavajući nivo testesterona u tijelu. Tribulus Terrestris nedavno je privukao pažnju u Sjevernoj Americi jer su ga sportaši počeli koristiti za povećanje snage i izdržljivosti.


EPIMEDIUM (EKSTRAKT LISTA) - EPIMEDIUM SAGITTATUM

Također poznat kao "Horny Goat Weed", Epimedium se koristi tisućama godina za jačanje libida.

 

Medicinska istraživanja otkrila su da je djelatna tvar zaslužna za njegovu vrijednost icariin. Incariin se koristi da poboljša kvalitetu erekcije. Drugi efekt Epimediuma je to da omogućuje bolji dotok krvi u penis. On to radi tako što omogućava povećanje nivoa nitrijskog oksida, opuštajući tako glatke mišiće. Također djeluje kao blagi PDE-5 inhibitor. Kao i Viagra™, Epimedium smanjuje nivo PDE-5, i to na nivo koji ne stvara neugodne nuspojave.

 

Nakon stoljeća uporabe u Kini, vrhunski liječnici sada izvještavaju da se Epimedium može koristiti da ojača libido, poboljša erekcije, povrati seksualnu snagu i poveća inenzitet seksualnog doživljaja. Znanstveno, Epimedium djeluje oslobađajući testesteron, koji prirodno jača seksualni nagon i izdržljivost.


CUSCUTA (EKSTRAKT SJEMENKI) - SEMEN CUSCUTAE

Nedavna medicinska ispitivanja proučavala su efekt Semen Cuscutae na muškarce s mrtvim spermijima. Rezultat je pokazao više od 70% povećanja živih spermija i bolju pokretljivost spermija.

 

Ostala primjena Cascute je liječenje prijevremene ejakulacije, leukoreje, kao i boli u križima, simptome koji često prate bubrežne probleme koji znaju biti uzrokom seksualne slabosti. Cuscuta se koristi da poboljša plodnost kako kod muškaraca tako i kod žena. U kineskoj tradicionalnoj medicini na mnogim se mjestima spominje kao istaknuti afrodizijak.


GINKGO BILOBA (LIST) - GINKGOACEAE

Ginkgo se pokazao kao veoma djelotvornim za poticanje mentalne jasnoće, povećanje vitalnosti, poboljšanje cirkulacije i za zdravlje krvnih žila.

 

Kao Cuscuta, Gingko Biloba poboljšava vaskularni optok krvi - što rezultira u poboljšanim erekcijama. Proučavanja su otkrila da Gingko Biloba opušta glatke mišiće u Corpus Cavernosumu. U prethodnih 30 godina, više od 300 kliničkih ispitivanja pokazala su da Ginkgo sprječava mnoge zdravstvene probleme i da je koristan da se isti liječe ili ublaže.

 

Ginkgo poboljšava perifernu cirkulaciju, time i dotok krvi u genitalije poboljšavajući tako seksualne funkcije i snagu erekcije. Nedavna ispitivanja na muškarcima koji su patili od impotencije pokazala su značajna poboljšanja kod njih 78% - bez nuspojava.


AZIJSKI CRVENI GINSENG - PANAX GINSENG

Ginseng se tradicionalno koristi da se svlada opća slabost i dobije dodatna snaga. On osim toga ima i afrodizijačka svojstva.

 

Dvostruko slijepo ispitivanje obavljeno na 'The Department of Urology, University of Ulsan College of Medicine, Asan Medical Center, Seoul, Korea,' obavljeno je da bi ispitalo djelovanje korejskog crvenog ginsenga na erektilnu disfunkciju. Njihov zaključak bio je da korejski crveni ginseng može biti djelotvorna alternativa za liječenje erektilne disfunkcije, tj. impotencije kod muškaraca.

 

Ključni sastojak u Ginsengu je ginsenoside, koji mijenja dotok krvi u mozak i penis i može izgraditi krv i spermu. Ruski znanstvenici izvijestili su i zabilježili da ginseng potiče fizičku i mentalnu aktivnost, sportašima daje dodatnu snagu i ima pozitivan utjecaj ne seksualne žlijezde.

 

Koristi se za prirodno liječenje erektilne disfunkcije, prerane ejakulacije, te je također u uporabi i kao sredstvo za normaliziranje krvnog pritiska i revitaliziranje tijela.


SAW PALMETTO BOBICE - FRUCTUS SERENOAE

Saw Palmetto bobice dugo drže reputaciju kao seksualni stimulans i afrodizijak.

Medicinski časopis JAMA objavio je rezultate istraživanja koje je pokazalo kako je Saw Palmetto djelotvoran za liječenje muškaraca sa simptomima benigne hiperplazije prostate. Ekstrakt ove biljke djeluje tako da sprječava da se testesteron pretvara u dihydrotestosterone, hormon za koji se vjeruje za uzrokuje umnožavanje stanica u prostati što vodi do proširenja prostate.

Efekti Saw Palmetta rezultat su višestrukih mehanizama. Jedan od njih je da on opušta glatke mišiće što rezultira u poboljšanom dotoku krvi. Saw Palmetto može biti koristan za uravnoteženje hormona kod oba spola.

 

Trenutno, Saw Palmetto se koristi u Njemačkoj, Kanadi, SAD-u, Velikoj Britaniji kao pomoć u liječenju prostate i urinarnog trakta.

 

Najčešća upotreba ove biljke je kao dodatak preharni za smanjenje provećane prostate, liječenje urinarng trakta i povećanje tjelesne snage. Saw Palmetto je jedan od nekolicine biljnih lijekova za koji se vjeruje da ima anabolička svojstva - jačanje i izgradnja tjelesnog tkiva.


MUIRA PAUMA (EKSTRAKT KORE) - PTYCHOPETALUM OLACOIDES

Muira Pauma koristi se da povrati seksualnu snagu i pojača seksulanu želju tj. libido kod mužakaraca.

 

Dr. Jacques Waynberg, na institutu seksologije u Parizu, obavio je proučavanje na 262 muškarca koji su se žalili na nedostatak seksualne želje, ili nesposobnost da održe ili postignu erekciju. Rezultati su pokazali da je 62% muškaraca s nedostatkom libida imalo koristi. Nadalje, 51% muškaraca koji su imali probleme s erekcijom imali su koristi također.

 

Nedavan klinička ispitivanja nadalje su opravdala vrijednost ove biljke. Trenutno, način na koji djeluje Muira Pauma nije poznat. Prva ispitivanja pokazuju da Muira Puama jača psihološke i fizičke aspekte seksualnih funkcija. Dalja istraživanja nedvojbeno će baciti više svjetla na ovu veoma obećavajuću biljku za muškarce s problemom erektilne disfunkcije.


CATUABA (EKSTRAKT KORE) - ERYTHROXYLUM CATUABA

Uporaba ove biljke kao tonika je gotovo legendarna. Mnogi tvrde da je ovo najpoznatiji biljni brazilski afrodizijak. Smatra se da redovito uzimanje kore Cautabe neko vrijeme prvo uzrokuje erotsko snove, a nakon čega dolazi do značajnog povećanja libida.

 

Medicinska istraživanja pokazala su da osim antivirusnih i antibakterijskih svojstava, Cautaba širi krvne žile. Prema Dr. Meira Penni, Catuaba djeluje kao stimulans na nervni sistem, naročito kada neko ima problem funkcionalne impotencije.

 

To je jaki tonik i jača nervni sistem. Dugo je poznato po svojoj sposobnopsti da dade dodatnu snagu i otkloni umor. Posebno jak utjecaj ima na jačanje libida kod muškaraca.


BOBICE GLOGA - FRUCTUS CRATAEGI

Glog je bogat bioflavonidima, koji opuštaju i šire arterije. Ti sastojci su moćni antioksidansi kjoji pomažu dotoku krvi i kisika u srce. Ovo pomaže srcu u pumpanju krvi, i zauzvrat smanjuje krvni pritisak i opterećenje srca. Bioflavonidi u glogu daju snagu stjenkama žila i poboljšavaju dotok krvi u druge dijelove tijela. Za tvari u glogu također se pokazalo da smanjuju nivo kolesterola i naslaga u arterijama.

 

Ova biljka u Njemačkoj je službeno dopuštena za farmaceutsku upotrebu. Tamošnja istraživanja su pokazala da biljka nema nikakvih nuspojava. Ispitivanja u Europi pokazala su da botanički sastav gloga poboljšava dotok krvi u srce i mozak, štiti srce od nepravilnog rada, pomaže srcu u njegovim kontrakcijama, i blago snižava krvni pritisak.

 

 

Probajte VigRX Plus 67 dana
i ako NE budete posve zadovoljni...

NEĆETE platiti niti kune (novac će vam biti vraćen)!

 

Garancija na VigRX Plus je jednostavna: Ako iz ikojeg razloga ne budete posve zadovoljni proizvodom...

* Veće, tvrđe, trajnije erekcije!

* Više seksualne snage i jači libido kod zdravih tinejđera!

* Orgazmi takvi da ćete ostati šokirani... kroz vas će proći trnci!

* Kontrola nad ejakulacijom, konačna eliminacija prijevremene ejakulacije!

 

... Ako sve ovo ne doživite u roku od 67 dana, pošaljite prazna pakovanja VigRX Plusa natrag i novac će vam biti vraćen - bez ikakvih pitanja!

Uistinu nemate ništa za izgubiti ali mnogo za dobiti...

 

Neovisno kliničko ispitivanje VigRX Plusa pokazalo je sljedeće:

 • 62.82% Bolja sposobnost održanja erekcije
 • 59.97% Bolja sposobnost penetracije
 • 22.49% Povećanje vremena trajanja i kvalitete orgazma
 • 71.43% Povećanje zdovoljstva seksualnim činom
 • 47.00% Povećanje seksualnog nagona i želje
 • 61.00% Povećanje seksualnog zadovoljstva općenito

Pročitajte više o neovisnom dvostruko slijepom kliničkom ispitivanju koje je obavio Vedic Life Sciences Pvt. LTD

 

Ovi rezultati su tako dobri da se mogu usporediti s rezultatima koji se postižu s Sildenafilom, najpoznatijim sintetičkim lijekom (Viagra) za liječenje erektilne disfunkcije, gdje je razlika ta što je VigRX Plus posve prirodan!

 

Čak se može reći da je VigRX Plus čak daleko bolji od sintetičkih proizvoda jer on ne samo što poboljšava erektilnu funkciju za 60.35%, već i jača libido 47% što uopće nije slučaj kod sintetičkih lijekova

 

Sažetak kliničkog ispitivanja VigRX Plus-a

Ispitivanje je obavio Vedic Lifesciences Pvt.

 

Kliničko ispitivanje VigRX Plus-a obavljeno je da bi se ispitalo njegovo djelovanje kod problema seksualne disfunkcije kod muškaraca, te da se utvrdi njegova sigurnost. Parametri dvostruko slijepog randomiziranog ispitivanja koje je obavio Vedic Lifesciences Pvt. su uključivali:

 1. 75 muškaraca između 25 i 50 godina, izabranih na posebnih kriterijima naglašenim u ispitivanju.
 2. Trajanje ispitivanja bilo je 84 dana, uključivalo je česte posjete, ispite i upitnike da bi se pratile promjene
 3. Svakom ispitaniku dana je dnevno preporučena doza tijekom vremena ispitivanja
 4. 'Međunarodni indeks erektilne funkcije' koji je nastalo da bi se pratili rezultati farmaceutskih lijekova, koristio se u ispitivanju VigRX Plus-a
 5. Ovo je bilo dvostruko slijepo ispitivanje, gdje su jednoj grupi dane VigRX Plus tablete, a drugoj placebo
 6. Sva poboljšanja i rezultati mjereni su direktno u usporedbi s placebo grupom.

Što je međunarodni indeks erektilne funkcije (International Index of Erection Function - IIEF)?

IIEF je napravljen da bi se imao pokazatelj da li osoba pati od problema erektilne disfunkcije. Ovaj indeks prvi je primijenio Raymond C. Rosen, PhD, glavni znanstvenik na Institutu za istraživanje u Novoj Engleskoj, koji je korišten da bi se mjerila djelotvornost lijekova za erektilnu disfunkciju.

 

Koristeći se ovim indeksom bilo je moguće mjeriti kako VigRX Plus djeluje na kvalitetu erekcije i seksualnu želju.

 

Također, ovo proučavanje omogućilo je da se dobiju povratne informacije od seksualnog partnera kako bi se utvrdila razlika kod obje strane.

 

Slijedi kratak sažetak rezultata ispitivanja. Originalni i cijeli izvještaj na engleskom jeziku pročitajte na službenoj stranici proizvoda na engleskom>>>

 

Rezultat #1: 62.82% Bolja sposobnost održanja erekcije

Prijevremena ejakulacija ili nemogućnost održanja erekcije je ozbiljan problem koji se događa muškarcima svih dobi

 

Nakon uzimanja VigRX Plus-a 84 dana, ispitanici su imali poboljšanje kontrole njihove ejakulacije od 62.82% u usporedbi s placebo grupom.

 

Sposobnost održanja erekcije nakon penetracije (Q4 od IIEF)
VigRx Plus
(N=39)
2.56 ±1.1 4.02 ±1.62 62.82%
Placebo
(N=36)
2.44 ±1.1 2.66 ±1.34 10.18%
IIEF scores are expressed as Mean ±2SD

 

Rezultat #2: 59.97% Bolja sposobnost penetracije

Drugi važan zaključak ovog ispitivanje je da su partneri ispitanika također bili mnogo zadovoljniji svojim partnerom.

 

Drugim riječima, ne samo da su ispitanici bili zadovoljni rezultatima uzimanja VigRX Plus-a, već su i partneri izvijestili o većem zadovoljstvu seksualnim činom.

 

Preciznije, žene partnerice izjavile su o boljoj penetraciji od 59.97% što je značajno poboljšalo opće zadovoljstvo.

 

I dok su partnerice ispitanika VigRX Plus grupe bile znanto zadovoljnije, rezultat kod placebo grupe bio je čak lošiji nego prije ispitivanja.

 

izvještaj, posjetite službenu stranicu proizvoda na engleskom.

 


 

NJEGA KOžE I TIJELA

Made in USA

 

Kollagen Intensiv - protiv starenja kože i bora
Eye Therapy Eyelasticity - dnevna krema protiv starenja ociju
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy intenzivna terapija protiv strija
Skinception Instant Wrinkle Reducer - protiv bora
Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil - dnevna hidratizacija i regenerator kože
Dermefface Scar Reduction Therapy - terapija za redukciju ožiljaka
Illuminatural 6i Advanced Skin Lightener - za savršen ten kože i prirodno izbljeđivanje madeža i crvenila
Skinception Rosacea Relief Serum - protiv crvene i upaljene kože
Skinception Phyto350 - jača kožu izvana i iznutra
Skinception A.H.A. Toner - uskoro
Skinception Microderm Facial Exfoliator - za regeneraciju kože lica
Stop Grow Hair Growth Inhibitor - protiv nezeljenih dlačica
ClearPores Skin Cleansing System - očistite akne i ne dajte im da se vrate!

Koju kremu kupiti

Proizvodi za njegu kože koje nadete na Natural Health Source su hibridni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka za njegu kože poput shea maslaca i beta glukana s patentiranim peptidima. Za ove posljednje je naucno dokazano da stimuliraju kolagen i elastin, za deblju, živahniju i mladalacku kožu za decenije koje dolaze. Procitajte više>>